O meni

Osebni trener Jernej Koprivnikar

Sem Jernej Koprivnikar, strokovni delavec v športu na področju fitnesa in športne rekreacije. Kot strokovni delavec pa sem potrjen s strani Univerze v Ljubljani, Fakultete za šport ter Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport. Poleg tega da sem fitnes inštruktor in osebni trener sem tudi svetovalec pri Proteini.si za športno prehrano.

S fitnesom, funkcionalno vadbo in športom moči pa se ukvarjam že več kot 20 let. V vseh teh letih pa sem si nabral ogromno znanja na področju fitnesa, ne samo kot fitneser in aktivni športnik ampak tudi kot strongman tekmovalec in eden najmočnejših Slovencev.

 

Svojim strankam lahko na podlagi dolgoletnih izkušenj in različnih tehnik vadb svetujem in pomagam do njihove popolne postave, bodisi je to izguba maščobe, bodisi pridobivanje mišične mase ali pa povečanje moči, stabilnosti in kondicije. Svojim strankam pa nudim tudi svetovanje pri prehrani in predvsem zdravem življenjskem slogu.

 

Sem strokovnjak na področju fitnesa in vadbe moči.

 

Ukvarjam se z izgubo odvečne maščobe, vadbo moči, pridobivanjem mišične mase, oblikovanjem postave in funkcionalno vadbo.